Млади репортери за животна средина Shtyp
E enjte, 27 Prill 2017 00:00
Страната е во изработка

Ученикот Исидор Демировски, учествува на конкусот, Млади репортери за животна средина,

со фотографија која ја отсликува еколошката кататрофа во градот под Шара, Тетово.