Ballina Category Blog Отворен повик за експерт/експерти
Отворен повик за експерт/експерти pdf Shtyp Email
nga Administrator   
E mërkurë, 01 Prill 2020 00:00
Страната е во изработка

АСУЦ Боро Петрушевски” на Град Скопје како координатор на  проектот “Skopshtina Cares” поддржан од Регионалната канцеларија за младинска соработка на Западен Балкан, во партнерство со средното стручно училиште “Shtjefën Gjeçovi” од Приштина,  распишува повик за ангажирање на експерт/експерти за потребите на проектот. Проектот “Skopshtina Cares”  третира ученици од рурални средини и обезбедува нивно поголемо вклучување во училишните и општествените активности.

Проектот предвидува еднодневни работилници за ученици во областа на меките вештини, конкретно работилници за: Комуникациски вештини,  Работа во тим и Јакнење на вештини за ефикасно решавање на проблеми, како и еднодневна работилница за медијација.

Сите заинтересирани кандидати, да достават професионална биографија на Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa најдоцна до 5.3.2021 година.

Përditësimi E mërkurë, 03 Mars 2021 07:15