Ballina Category Blog АСУЦ Боро Петрушевски е координатор на проектот “Skopshtina Cares” поддржан од Регионалната канцеларија за младинска соработка со седиште во Тирана.
АСУЦ Боро Петрушевски е координатор на проектот “Skopshtina Cares” поддржан од Регионалната канцеларија за младинска соработка со седиште во Тирана. pdf Shtyp Email
nga Administrator   
E mërkurë, 01 Prill 2020 00:00
Страната е во изработка


Проектот “Skopshtina Cares” е во партнерство со училиштето
“Shtjefën Gjeçovi”од Приштина. Основната идеја на проектот е да се влијае на унапредување на можностите на младите кои живеат во рурални средини. Проектот предвидува активности преку кои учениците во партнерските училишта имаат можност да ги зајакнат своите вештини на повеќе полиња, но најважно од се да станат општествено одговорни и да научат што значат младинските иницијативи.

 

Përditësimi E hanë, 01 Mars 2021 14:09