Ballina Category Blog Млади репортери за животна средина
Млади репортери за животна средина pdf Shtyp Email
nga Administrator   
E enjte, 27 Prill 2017 00:00
Страната е во изработка

Ученикот Исидор Демировски, учествува на конкусот, Млади репортери за животна средина,

со фотографија која ја отсликува еколошката кататрофа во градот под Шара, Тетово.

 

Përditësimi E enjte, 27 Prill 2017 10:15