Ballina Category Blog ПОДГОТВИТЕЛНА ПОСЕТА ВО Севиља и Кадис, ШПАНИЈА
ПОДГОТВИТЕЛНА ПОСЕТА ВО Севиља и Кадис, ШПАНИЈА pdf Shtyp Email
nga Administrator   
E mërkurë, 20 Shkurt 2013 09:42
Страната е во изработка

 

За време на посетата беше реализирана посета на сервиси за возила BMW, FORD, TOYOTA, SEAT. Беа водени преговори за прифаќање на наши ученици за реализација на проект во 2013/2014 год.

 

Исто така за време на посетата беше дискутирано за сместувачките капацитети на учениците за време на реализирање на посетата.

Од посетата во сервисите на возилата Ford

Përditësimi E mërkurë, 20 Shkurt 2013 09:54