Почетна Category Blog ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД УПИС ВО ПРВА ГОДИНА И РАСПОРЕД ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТИ ПО АЗБУЧЕН РЕДОСЛЕД
ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД УПИС ВО ПРВА ГОДИНА И РАСПОРЕД ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТИ ПО АЗБУЧЕН РЕДОСЛЕД PDF Print E-mail
Written by Administrator   
06.23.2023

РАСПОРЕД

за доставување на документи по азбучен ред

во АСУЦ „Боро Петрушевски“ на Град Скопје

 

22.06.2023 година

 

1. Од 12,00 до 13,30 часот од буквата А до буквата Ж.

2. Од 13,30 до 15,00 часот од буквата Ж до буквата Љ.

3. Од 15,00 до 16,30 часот од буквата Љ до буквата Р.

4. Од 16,30 до 18,00 часот од буквата Р до буквата Ц.

5. Од 18,00 до 19,00 часот од буквата Ц до буквата Ш.

23.06.2023 година

1. Од 7,00 до 9,30 часот од буквата А до буквата Ж.

2. Од 9,30 до 12,00 часот од буквата Ж до буквата Љ.

3. Од 12,00 до 14,30 часот од буквата Љ до буквата Р.

4. Од 14,30 до 17,00 часот од буквата Р до буквата Ц.

5. Од 17,00 до 19,00 часот од буквата Ц до буквата Ш.


Распоред за доставување на документи

AM preliminarna_rang_lista_9550

MTMV preliminarna_rang_lista_9613

TPS AL preliminarna_rang_lista_10137

TPS preliminarna_rang_lista_9499

TTS preliminarna_rang_lista_9117

TTSh AL preliminarna_rang_lista_10140

TVAP preliminarna_rang_lista_9624

TVAP АЛ preliminarna_rang_lista_10123

АЕЛ АЛ preliminarna_rang_lista_10133

МТМВ АЛ preliminarna_rang_lista_10130

Last Updated on 06.23.2023