Почетна
АСУЦ
Меѓународна активност за обука за наставен кадар – Велење, Словенија. PDF Print E-mail
10.25.2021

Меѓународна активност за обука за наставен кадар – Велење, Словенија.Повеќе
 
Меѓународна активност за обука за наставен кадар – Рига, Латвија. PDF Print E-mail
06.17.2021

Меѓународна активност за обука за наставен кадар – Рига, Латвија.Повеќе
 
АСУЦ-со-нов-центар-за-Виртуелна-реалност PDF Print E-mail
06.17.2021

АСУЦ-со-нов-центар-за-Виртуелна-реалностПовеќе
 
О Г Л А С за запишување на ученици во прв уписен рок во I (прва) година во учебната 2021/2022 година PDF Print E-mail
04.01.2020

О Г Л А С


за запишување на ученици во прв уписен рок во


I (прва) година во учебната 2021/2022 година

Повеќе
 
РЕЗУЛТАТИ НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ PDF Print E-mail
06.17.2021

РЕЗУЛТАТИ НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ

во прв уписен рок 2021 годинаПовеќе
 
Отворен повик за експерт/експерти PDF Print E-mail
04.01.2020

Отворен повик за експерт/експерти

Повеќе
 
«StartPrev12345678NextEnd»

Page 2 of 8