Почетна
АСУЦ
Меѓународен проект во рамките на програмата "Еразмус + " PDF Print E-mail
04.07.2015

Меѓународен проект во рамките на програмата Еразмус +
Дијагностика на современите моторни возила
(Ученици
на практична обука во Севиља – ШПАНИЈА)

Практична обука во сервиси за сите видови возила: Mercedes,  Volvo, Renault, Peugeot, BMW X6, Land Rover,  Seat,  Ford, Audi, Citroen, Porsche

Партнери во проектот:
►АСУЦ Боро Петрушевски – Скопје
►Stage Within European Programmes – Sevilla

Повеќе...
 
Годишна програма за 2014-2015 PDF Print E-mail
10.14.2014

Кликни на линкот подолу за да ја превземеш годишната програма за воспитно-образовната работа на АСУЦ „Боро Петрушевски“ за учебната 2014-2015 година:

Годишна програма за 2014-2015 година

 
Работно време на шалтерот на МВР PDF Print E-mail
02.06.2014

(03-08.02.2014) Шалтерот на МВР за заверка на сообраќајни оваа недела работи од 13:00 до 18:30 а во сабота од 07:00 до 12:00.

(10-15.02.2014) Шалтерот на МВР за заверка на сообраќајни оваа недела работи од 07:00 до 13:00 а во сабота нема да работи.

 
СУГС„БОРО ПЕТРУШЕВСКИ“ ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА НА АКАДЕМИЈАТА НА СРЕДНОЕВРОПСКИ УЧИЛИШТА (АЦЕС) PDF Print E-mail
04.22.2013

 

Повеќе...
 
ОДБЕЛЕЖАНА 66 ГОДИШНИНАТА ОД ПОСТОЕЊЕТО НА СУГС “БОРО ПЕТРУШЕВСКИ” PDF Print E-mail
04.22.2013

 

Повеќе...
 
ПРОЕКТ за размена на ученици (IVT – Initial Vocational Training) PDF Print E-mail
02.20.2013

 

 

МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА

Литванија, Шведска, Естонија, Шпанија......

Проекти за мобилност во рамките на

Леонардо да Винчипрограмата 2012/2013


АСУЦ Боро Петрушевски е добитник на грантови за два меѓународни проекти и една подготвителна посета во рамките на Леонардо да Винчи програмата, во учебната 2012/2013 год.


ПРОЕКТ за размена на ученици (IVT – Initial Vocational Training)-

Современи технички достигнувања во областа на автомобилската мехатроника

во рамките на Леонардо да Винчи, проект за мобилност во рамките на Програмата доживотно учење


Во проектот се вклучени 8 ученици и 2 наставници. Партнер во проектот е Средно Стручно училиште од Вилниус – Литванија. Во рамките на проектот беше реализирана посета во Вилниус во периодот од (7-21).10.2012 год.

Повеќе...
 
«StartPrev12345NextEnd»

Page 3 of 5