Почетна
АСУЦ
КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ УПИСЕН РОК PDF Print E-mail
06.23.2023

Резулатати од конечни резултати од прв уписен рок

 

Повеќе
 
ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД УПИС ВО ПРВА ГОДИНА И РАСПОРЕД ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТИ ПО АЗБУЧЕН РЕДОСЛЕД PDF Print E-mail
06.23.2023

РАСПОРЕД

за доставување на документи по азбучен ред

во АСУЦ „Боро Петрушевски“ на Град Скопје

 

Повеќе
 
ОТВОРЕН ДЕН-АСУЦ 2023 PDF Print E-mail
05.02.2023

Отворениот ден - АСУЦ  беше одржан на 26.04.2024 година по повод чествување на нашиот Патрон,  а со цел да ги собереме на едно место релевантните образовни институции, деветооделенците, како наши потенцијални ученици, матурантите, на кои   им се даде можност да ја согладаат потребата на пазарот на труд за нивните струки   и секако нашите долгогодишни социјални партнери-компаниите, а се во насока на развој на стручното образование.

 

Повеќе
 
ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА ЗА ЗЕЛЕНИ ИНОВАЦИИ ЌЕ СЕ ОТВОРИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНА ВО СКОПЈЕ PDF Print E-mail
06.17.2021

ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА ЗА ЗЕЛЕНИ ИНОВАЦИИ ЌЕ СЕ ОТВОРИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНА ВО СКОПЈЕПовеќе
 
Реализиран проект за мобилност на ученици и наставници во рамките на Еразмус + програмата PDF Print E-mail
09.13.2021

Реализиран проект за мобилност на ученици и наставници во рамките на Еразмус + програмата

”Мехатрониката како основа за унапредување на перформансите и квалитетот на модерните моторни возила“

 

Повеќе
 
Меѓународна активност за обука за наставен кадар – Велење, Словенија. PDF Print E-mail
10.25.2021

Меѓународна активност за обука за наставен кадар – Велење, Словенија.Повеќе
 
«StartPrev12345678NextEnd»

Page 1 of 8